MAKLUMAN

KEPADA PEMBELI, DIGALAKKAN UNTUK MENGISI BORANG DI SEBELAH KANAN ANDA UNTUK MENGELAKKAN KEKELIRUAN SEMASA MEMESAN BUKU.

JUGA DINASIHATKAN AGAR MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN POS LAJU (SUDAH BEBERAPA KES HANTAR PAKAI POS BIASA TAPI TAK SAMPAI). SEBARANG PENGHANTARAN POS SECARA BIASA, PIHAK KAMI TIDAK LAGI AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAU MENGGANTKANNYA DENGAN YANG LAIN SEKIRANYA TIDAK SAMPAI ATAU ROSAK DI TENGAH JALAN!

HANYA DENGAN MENAMBAH RM 10.00, INSYA-ALLAH PESANAN AKAN SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA!

Saturday, February 13, 2010

Keraguan Munasabah (ZA Imad) : RM 15.00

Tajuk : Keraguan Munasabah
Penulis : ZA Imad
Penerbit : PTS
Tahun : 2008
Halaman : 305 m/s
Kondisi : Masih elok semuanya
Harga Asal : RM 21.00

Sinopsis :

Mayat Rahmat bin Yatim dibawa ke hospital untuk bedah siasat. Tiada siapa yang melihat wajah mangsa sewaktu dikeluarkan dari rumahnya. Wajahnya ditutup dengan kain putih. Diusung oleh dua pegawai hospital ke dalam ambulans sebelum dibawa pergi.

Lim Boon Liau sedang menonton televisyen sewaktu pintu rumahnya diketuk tiba-tiba. Hanya singlet dan seluar pendek yang menyarungi tubuhnya pada waktu itu. Tanpa diberi izin, mereka masuk ke dalam rumah dan membacakan pertuduhan, "Lim Boon Liau, kamu ditahan atas kesalahan menyebabkan kematian Rahmat bin Yatim."

Razif, peguam yang baru tamat latihan dalam kamar, dilantik sebagai peguam bela Lim Boon Liau oleh Biro Bantuan Guaman kerana tertuduh tiada wang bagi membela diri.

Berhadapan dengan pendakwaraya berpengalaman, ugutan daripada pihak tidak dikenali, dan saksi yang enggan bekerjasama, mampukah peguam mentah itu membuktikan anak guamnya tidak bersalah?

Ternyata, tugasnya tidak semudah menimbulkan keraguan munasabah...

Sinopsis - kredit to PTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP