MAKLUMAN

KEPADA PEMBELI, DIGALAKKAN UNTUK MENGISI BORANG DI SEBELAH KANAN ANDA UNTUK MENGELAKKAN KEKELIRUAN SEMASA MEMESAN BUKU.

JUGA DINASIHATKAN AGAR MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN POS LAJU (SUDAH BEBERAPA KES HANTAR PAKAI POS BIASA TAPI TAK SAMPAI). SEBARANG PENGHANTARAN POS SECARA BIASA, PIHAK KAMI TIDAK LAGI AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAU MENGGANTKANNYA DENGAN YANG LAIN SEKIRANYA TIDAK SAMPAI ATAU ROSAK DI TENGAH JALAN!

HANYA DENGAN MENAMBAH RM 10.00, INSYA-ALLAH PESANAN AKAN SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA!

Tuesday, May 10, 2011

Semangkuk Interlok (Percuma)

Suntingan: Hafiz Hamzah
ISBN: -
Pages: 53 (e-book)
Rekabentuk, Rekaletak & Kulit Buku: Teck Hee
Harga: PERCUMA
Edisi Tunggal: Mei 2011

Ulasan
E-book ini memuatkan 10 esei mengenai novel Interlok karya SN Abdullah Hussein. Tujuannya bukan sahaja untuk mengimbas kembali kontroversi yang berkaitan dengannya tetapi untuk cuba melihat dari perspektif yang sedikit berbeza daripada wacana massa. Setiap penulis dalam e-book ini telahpun membaca Interlok dan memberi hujah yang merujuk kepada isi kandungan novel itu sendiri. 10 penulis yang terlibat ialah Jeniri Amir, Uthaya Sankar SB, S. Fatimah Said, Subashini Navaratnam, SM Zakir, Umapagan Ampikaipakan, Hafiz Hamzah, Fatimah Busu, Amir Muhammad dan Mohd Affandi Hassan. Bak kata editornya: "Buku ini hanya seperti sebuah mangkuk yang di dalamnya ada beberapa jenis bahan dan ramuan dalam jumlah terhad untuk dihidangkan. Sama ada nanti ia akan diteguk atau dibuang oleh yang membaca, itu terserah."

Muat turun - sila klik sini

Nota : Kepada pihak penerbit, sekiranya tidak membenarkan e-book ini disebarkan melalui blog ini, sila maklumkan kepada admin di mahbabusanam@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP