MAKLUMAN

KEPADA PEMBELI, DIGALAKKAN UNTUK MENGISI BORANG DI SEBELAH KANAN ANDA UNTUK MENGELAKKAN KEKELIRUAN SEMASA MEMESAN BUKU.

JUGA DINASIHATKAN AGAR MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN POS LAJU (SUDAH BEBERAPA KES HANTAR PAKAI POS BIASA TAPI TAK SAMPAI). SEBARANG PENGHANTARAN POS SECARA BIASA, PIHAK KAMI TIDAK LAGI AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAU MENGGANTKANNYA DENGAN YANG LAIN SEKIRANYA TIDAK SAMPAI ATAU ROSAK DI TENGAH JALAN!

HANYA DENGAN MENAMBAH RM 10.00, INSYA-ALLAH PESANAN AKAN SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA!

Thursday, October 20, 2011

Buah - Khasiat Makanan Dan Ubatan : RM 46.00

Tajuk : Buah - Khasiat Makanan Dan Ubatan
Penulis : Ong Hean Chooi
Penerbit : Utusan Publications & Distributors
Tahun : 2004
Halaman : 167 m/BoldStatus : Untuk Tempahan (bergantung pada stok) Penghantaran dalam masa seminggu atau dua minggu.

UlasanBuah-buahan penting dalam menu harian pemakanan bagi keseimbangan nutrien dan sistem tubuh badan. Pakar perubatan herba mengenal pasti bahawa kandungan kimia tertentu di dalam buah-buahan bertindak sebagai ubat herba yang mampu merawat pelbagai jenis penyakit

Tahukah anda bahawa ciku, durian belanda, strawberi dan nanas dapat merawat penderita batu karang? Kelur pula sesuai diamalkan untuk menguatkan tenaga batin lelaki. Bahagian tertentu pada belinggai, gajus dan limau kasturi dapat menegangkan dan mencantikan kulit serta kesuburan rambut. Kesemua 56 jenis buah yang terkandung dalam buku ini memiliki pelbagai khasiat makanan dan ubatan herba yang menakjubkan. Buku ini juga memuatkan maklumat tentang nama tempatan, cara penanaman, taburan, rupa bentuk, kandungan, penyakit dan perosak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP